Skip to main content
popunjavanje ap
15.10.2022.
POPUNJAVANJE APLIKACIJA - VAŽNO OBAVJEŠTENJE

Zaposleni u Savjetodavnoj službi Ministarstva poljoprivrede Republike Srpske na raspolaganju su svim zainteresovanim poljoprivrednicima u Republici Srpskoj i Brčko distriktu za BESPLATNO popunjavanje aplikacija za prijavu za bespovratna sredstva u okviru Programa podrške Vlade Mađarske poljoprivrednicima u Republici Srpskoj i Brčko distriktu.

Svi zainteresovani poljoprivrednici u Republici Srpskoj i Brčko distriktu za popunjavanje aplikacija mogu da se obrate direktno Savjetodavnoj službi Ministarstva ili Fondaciji „Progressus“ na broj telefona 051/264-820 radnim danina od 8.00 do 16.00.

Fondacija „Progressus“ može pomoći poljoprivrednicima da stupe u kontakt s osobama koje će im popuniti aplikacije ISKLJUČIVO BESPLATNO i nema nikakav kontakt ili saradnju s bilo kojim pojedincem ili organizacijom koja aplikacije popunjava za bilo koju vrstu novčane naknade.

Takođe, nijedan pojedinac ili organizacija koji popunjavaju aplikacije poljoprivrednicima NE MOGU da garantuju uspješnost aplikacije poljoprivrednicima, odnosno pozitivnu odluku o tome kome će biti dodijeljena bespovratna sredstva u okviru ovog Programa. Odluku o bespovratnim sredstvima donijeće CED, organizacija Vlade Mađarske, na koju neće uticati nijedna interesna grupa u ovom Programu.

https://pos.forsrpska.org/user/login